Voorjaarscursus Beeldhouwen Atelier Gerard Akerboom

Voorjaarscursus Beeldhouwen
Zaterdag 21 en zondag 22 mei 2016 wordt er weer een cursus Beeldhouwen georganiseerd door het Atelier Gerard Akerboom in het Kampeerbosje Leerdam.

Voor wie?
Zowel beginnende als gevorderde deelnemers kunnen in de heerlijke en landelijke omgeving van het Kampeerbosje terecht om hun eigen beeld te maken.

Werkwijze
Van het eerste begin af aan ben je intensief en met plezier bezig met het maken van je eigen beeld. Gerard Akerboom sluit direct aan bij wat je kunt en bij wat je wilt maken. 
Je maakt een beeld – een stenen beeld – met aandacht voor de techniek en met aandacht voor het scheppingsproces. Je leert de basistechniek die nodig is en de toepassing ervan om jouw beeld uit de steen te halen. Uitproberen, kijken, leren werken in drie dimensies, het vinden van je eigen slag, zoeken en kiezen, het hoort er allemaal bij.

Verblijfsmogelijkheden
Als je dat wilt zijn er verschillende mogelijkheden om te overnachten, in een van de ‘trekkershuisjes’ of in je eigen tent op het kampeerterrein. Met elkaar de lunch gebruiken is onderdeel van de cursus. De uitstekende verzorging wordt geleverd door het Kampeerbosje.
 

Belangstelling?
Neem dan contact op met Gerard Akerboom of met het Kampeerbosje.

Voor inhoudelijke, organisatorische en praktische zaken rondom de cursus, kijk op www.ateliergerardakerboom.nl. Voor informatie over het Kampeerbosje kun je terecht op www.kampeerbosje.nl .

Je kunt bellen met Gerard op 0638 – 931456 of Het Kampeerbosje: 0345- 623600.

Mailen kan naar: kampeerbosje@planet.nl

 

Zakelijk