Het Kampeerbosje zoekt vrijwilligers!

Er is veel werk te doen in het Kampeerbosje de komende wintermaanden!
Daarom zijn wij, Hennie en Anita, op zoek naar helpende handjes.

Er moeten een flink aantal bomen om de komende tijd. De laatste oude populieren van het eerste uur moeten het veld ruimen. Daarnaast wordt onze eigen aanplant inmiddels volwassen en moet een groot gedeelte daarvan ruimte maken. Ruimte voor nieuw in te richten kampeervelden, ruimte voor zon en licht en ruimte voor nieuwe aanbouw!
Jawel........ als alles volgens plan verloopt staat er volgend (voor) jaar een spiksplinternieuw douche/toilet gebouw. De tekening is in de maak, de financiering is nog een volgend hoofdstuk :)

Om dit te kunnen realiseren zoeken we enthousiaste mensen die graag af en toe buiten willen werken.

Houd je van...
* zagen    * hakken    * kloven    * stapelen   * scheppen    * kruien    * snoeien   * harken  * wilgentenen vlechten  * spitten en graven   * fikkie stoken?
Dat kan allemaal, er is veel te doen, je kunt je lekker uitleven!

Wanneer?
Zaterdag is normaal gesproken de boswerkdag van Hennie, hij is er dan altijd om samen met je buiten te werken. Rond een uur 10.00 is er koffie en daarna aan de slag. 
Tussen de middag is er een lunch met een soepie en broodjes of ander lekker hapje. Natuurlijk af en toe een bakkie tussendoor en om een uur of 16.30 begint het alweer donker te worden. Dan drinken we een biertje en is het wel weer mooi geweest.
Door de week ben je ook van harte welkom om een dag of dagdeel te komen klussen. Dan is er niet standaard iemand die met je mee werkt maar misschien vind je het juist wel fijn om lekker zelf bezig te zijn. Dat kan prima en natuurlijk is er altijd een bakkie, een broodje en een biertje.

Je kunt laten weten wanneer je wilt komen via kampeerbosje@planet.nl of gewoon even bellen met 0345 62 36 00. Hennie's mobiel: 0653 403933 of Anita: 0651 679 122

 

Zakelijk