Open Dag en Expositie Atelier Gerard Akerboom

Open Dag en Cursisten Expositie Atelier Gerard Akerboom 

ZONDAG 3 APRIL A.S. VAN 12.00 – 17.00 UUR 

Alweer voor de 10e keer organiseert het Atelier Gerard Akerboom een Open Dag in het Kampeerbosje Leerdam. Tegelijkertijd vindt er de jaarlijkse expositie plaats van de beelden die de cursisten in het Atelier hebben gemaakt. De expositie is de hele week daarna tot en met zondag 10 april te bezoeken.

Verschillende beelden zijn ‘Te Koop’

Ook dit jaar wordt een aantal beelden te koop aangeboden. De inmiddels opgebouwde ervaring van cursisten betekent dat de kwaliteit van de beelden jaar na jaar is toegenomen. Met trots presenteren wij dan ook de prachtige collectie beelden. Voor u een unieke kans om in het bezit te komen van een bijzonder, eigen beeld.

Open Atelier Beeldhouwen
Ook dit jaar staan er weer verschillende creatieve cursussen op het programma van het Atelier Gerard Akerboom.  Zowel voor de beginnende als voor gevorderde beeldhouwers heeft het Atelier dit seizoen een aantrekkelijk aanbod. U kunt meedoen aan een cursus die het hele jaar doorloopt en waar u, onder begeleiding, komt werken aan uw eigen beeld. U kunt terecht op de dinsdag- of de woensdagmiddag.

Weekend Beeldhouwen
U kunt er ook voor kiezen om een weekend te komen beeldhouwen, dan bent u een aantal dagen achter elkaar intensief met uw beeld bezig.

Tijdens de Open Dag informeren wij u graag over de data en de tijden van het Atelier, de werkwijze en de begeleiding van Gerard Akerboom. Ook zijn er deelnemers van de cursussen aanwezig die een toelichting kunnen geven. Er is gratis koffie en thee en er ligt een informatiefolder voor u klaar. 

Kampeerbosje Leerdam

Het Atelier vindt u in Het Kampeerbosje Leerdam, gelegen aan het Recht van ter Leede 25 in Leerdam.  U bent van harte welkom! Voor meer informatie kunt u alvast een kijkje nemen op www.ateliergerardakerboom.nl en op www.kampeerbosje.nl.

Zakelijk