Het Kampeerbosje is verkocht

Na 15 jaar hebben we eind maart 2018 ons Kampeerbosje te koop gezet. Het liep vanaf het begin storm met de belangstelling. Velen zagen in de overname van het Kampeerbosje een kans om het roer om te gooien.
Welke plannen hebben we langs zien komen?
zorgcamping / catering- partyservice en kampvuurkoken / zalen- en vergadercentrum / wellnesscentrum / yogacamping / cursus- en trainingslokatie  / alternatief wonen met 4 stellen of 6 pubers / tiny housing / sauna / Internationaal conferentieoord voor CEO's / food camping met moestuin......enz. enz.

Allemaal fantastische ideeen, maarrr............ uiteindelijk kwamen Rob en Ellen langs. Zij waren op zoek naar een lieve kleine camping.....een Kampeerbosje zeg maar :) 
Wij zijn heel erg blij dat de sfeer en het idee achter het Kampeerbosje behouden blijven: een kleine oase in deze jachtige tijd, een fijne plek in de natuur, geen stress, lekker relaxt. Natuurlijk gaan Rob en Ellen hun eigen draai geven aan het terrein, de ingang wordt verlegd naar voren, de SaniPipo krijgt een nieuwe plek en de parkeerplaatsen krijgen een complete make-over!

1 April gaat het Kampeerbosje officieel over, natuurlijk zijn wij hier nog even voor het inwerken en daarna gaan wij op zoek naar een nieuw avontuur. Wie weet zien we elkaar nog voor, zeg maar, eind april! 

Hoe dan ook, je bent en blijft van harte welkom in het Kampeerbosje!

Hennie, Anita, Rob en Ellen


Zakelijk